Vitargo Professional

ERITYISESTI HUIPPU-URHEILIJOILLE KEHITETTY URHEILUJUOMA, PARANTAA SUORITUSTA JA EHKÄISEE VÄSYMYSTÄ!

Juoma sisältää Vitargon ja mineraalien (suolojen) lisäksi myös haaraketjuisia aminohappoja (5,5g/100g jauhetta) ja kofeiinia (218mg/100g jauhetta), joiden ansiosta Vitargo Professional erityisen tehokkaasti pystyy torjumaan henkistä väsymystä kilpailun aikana.

Pakkaus: 700 g purkki, Maku: Sitrus

Kuvaus

VITARGO PROFESSIONAL – 700 G

Vitargon uusin urheilujuomatuote, joka vielä muutama vuosi sitten oli vain huippu-urheilijoiden käytettävissä. Tämä on erityisen rankkojen harjoitteiden ja kilpailujen juoma niin juoksijoille, pyöräilijöille, triathlonisteille kuin voimanostoa treenaaville.

Vitargo Professional sisältää Vitargohiilihydraatin lisäksi myös haaraketjuisia aminohappoja (5,5g/100g jauhetta) ja kofeiinia (218mg/100g jauhetta), ja lupaamme – huomaat kyllä eron!

Annoskoko: 55g (~1dl jauhetta)
Maku: Sitrus
Pakkauskoko: 700 g purkki

  • Parantaa kestävyyttä ja keskittymiskykyä
  • Sisältää haaraketjuisia aminohappoja ja kofeiinia
  • Parantaa henkistä keskittymiskyyä
  • Hellävarainen vatsalle

Erityisesti huippu-urheilijoille kehitetty urheilujuoma, parantaa suoritusta ja ehkäisee väsymystä
Vitargo® on ainutlaatuinen, patentoitu hiilihydraatti, joka on kehitetty erityisesti varastoimaan tehokkaasti helposti saatavaa lihasenergiaa (glukogeenia) kehoon. Vitargo®-hiilihydraatti antaa urheilujuomille markkinoiden alhaisimman osmolaliteetin, eli vatsa tyhjenee nopeammin ja työskentelevät lihakset saavat energiaa tehokkaammin kuin mihin muut markkinoilla olevat urheilujuomahiilihydraatit pystyvät (esim. maltodekstriini ja rypälesokeri). Haaraketjuisten aminohappojen ja kofeiinin yhdistelmä voi ehkäistä henkistä väsymystä, parantaa suorituskykyä ja edistää palautumistasi. Haaraketjuisia aminohappoja esintyy suhteessa 2: 1:1 (leusiini, isoleusiini ja valiini). Vitargo Professional sisältää lisäksi mineraaleja. Mineraalit torjuvat mm. suonenvedon esiintymistä.

KÄYTTÖ

Korkeintaan 4 annosta kilpailun aikana (kork. 2 annosta henkilöille, joilla on kofeiiniherkkyys). Käytetään kestävyyslajien loppuosuuksilla, esim. pyöräily-, juoksu- ja triathlonkilpailuissa. Käytä Vitargo+Electrolytea urheilujuomana ennen kuin siirryt käyttämään Vitargo Professionalia parhaan tuloksen savuttamiseksi. Joukkuelajeissa ja muissa kestoltaan alle 2 tunnin lajeissa Vitargo Professionalia voidaan käyttää koko harjoituksen/kilpailun/ottelun ajan.

VALMISTUS

1 annos = 55g ~1 dl jauhetta

Täytä 1/3 pullosta vedellä. Lisää jauhe (runsaat 1 dl) ja ravista voimakkaasti minuutin ajan. Täytä sen jälkeen vedellä (5-6 dl). HUOM! RAVISTA VOIMAKKAASTI!

SISÄLTÖ

Ohratärkkelys (Vitargo), Haaraketjuiset aminohappot (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), Happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo),Trinatriumsitraatti, Kalsiumglukonaatti, Magnesiumglukonaatti, Aromit, Kaliumglukonaatti, Kofeiini, Väriaine (Beetakarotiini), Makeutusaine (Sukraloosi). Korkea kofeiinipitoisuus (218mg/100g jauhetta)

Korkea kofeiinipitoisuus (240 mg litraa kohden)
Vältä yliannostusta. Annos Vitargo Professionalia (55 g jauhetta) sisältää yhtä paljon kofeiinia kuin 1-2 kuppia kahvia (120 mg kofeiinia). Henkilöitä, jotka eivät tavallisesti nauti kofeiinipitoisia juomia, suositellaan testaamaan Vitargo Professionalia harjoituksen aikana ennen kuin käyttävät sitä kilpailussa. Yliannostus voi aiheuttaa huimausta, pahoinvointia, levottomuutta ja yleistä epämiellyttävyyden tunnetta. Kofeiinin sietokyky vaihtelee voimakkaasti eri yksilöiden välillä, mutta tutkimuksissa on osoittautunut, että 240 mg:n annoksen nauttiminen on turvallista. Kofeiini imeytyy hitaasti kehoon, jonka vuoksi sen teho on pitkävaikutteinen. Tuotetta ei suositella alle 18-vuotiaille.

Ravintosisältö 100g 55g
Energia [kJ / kcal] 1537 / 366 845 / 201
Proteiini 5,5 3
– josta L-leusiinia [mg] 2750 1513
– Josta L-lsoleusiinia [mg] 1375 756
– josta L-valiinia [mg] 1375 756
Hiilihydraatteja [g] 86 47
– josta tärkellystä [g] 81 45
– josta sokereita [g] <0,5 <0,5
Rasva [g] <0,5 <0,5
Natriumia [mg] 360 198
Kaliumia [mg] 105 58
Kalciumia [mg] (% RDI) 140 (18) 77
Magnesiumia [mg] (% RDI) 55 (18) 30
Kofeiini [mg] 218 120