Vitargo +Creatine

ANTAA RÄJÄHTÄVÄÄ VOIMAA!

Vitargo ja kreatiinimonohydraatti Creapure ovat osoittautuneet tehokkaaksi yhdistelmäksi, jossa Vitargo auttaa kreatiinia pääsemään lihakseen erityisen tehokkaasti. Kreatiini vahvistaa lihasta ja tekee siitä räjähtävämmän (sisältää 8,75 g kreatiinia/100 g jauhetta).

Pakkaus: 1 kg purkki, Maku: Sumnerfruit

Kuvaus

VITARGO +CREATINE

Vitargo +Creatine on todella onnistunut yhdistelmä. Kreatiini antaa sinulle voimaa ja räjähtävyyttä, Vitargohiilihydraatti auttaa kreatiinia pääsemään lihakseen sekä antaa sinulle kestävyyttä. Sopii yhtä hyvin voimaharjoitteluun kuin räjähtäviin lajeihin kuten esim. jääkiekkoon, uintiin ja pikamatkoille. Kreatiinimonohydraatti on Creapure – takaa tuotteen korkean laadun.

  •     Hiilihydraattisisältö: 100% Vitargo!
  •     Nopein kretiinin imeytyminen lihakseen
  •     Tehokkaampaa kuin kreatiini dekstroosin kera
  •     Uudenaikaisin kreatiinikaava

Glykogeeni ja kreatiini ovat kaksi varavoiman lähdettä lihasten työskentelyssä. Glykogeeni on varaenergian lähde pitkittyneessä fyysisessä työssä, kreatiinireservi otetaan käyttöön kun lihakset tarvitsevat nopeasti mutta lyhytaikaisesti intensiivistä/räjähtävää energiaa kuten esim. pikamatkoilla, voimaharjoittelussa ja voimalajeissa.

Tieteellisissä tutkimuksissa on ilmennyt, että kreatiini on kasvattanut lihasvoimaa, myös toistosyke säilyy pitempään fyysisessä työssä. Vitargohiilihydraatin ja kreatiinin tehokkain sekoitus on tuotettu tieteellisten tutkimusten avulla. Vitargon +CREATINEN avulls voit rasittaa lihaksia hieman kovemmin ja hieman pitempään. Huomaat kyllä eron.

KÄYTTÖ

1 annos = 75g = 1,5 dl jauhetta. Sekoitetaan 6 dl:aan vettä.

Latausvaihe: Päivä 1-5, ota 3 annosta päivän mittaan. Ota yksi annos VÄLITTÖMÄSTI harjoituksen jälkeen treenipäivinä.
Ylläpitovaihe: Päivä 6 ja siitä eteenpäin, juo joka päivä yksi annos (6,5 g kreatiinia/päivä).
Voimaharjoitteluun/ylläpitovaihe: Treenipäivänä 1/2 annosta 15 minuuttia ennen harjoitusta ja 1/2 annosta VÄLITTÖMÄSTI harjoituksen jälkeen.
Kuntourheiluun/ylläpitovaihe: Treenipäivänä 1/2 annosta 45 minuuttia ennen harjoitusta ja 1/2 annosta VÄLITTÖMÄSTI harjoituksen jälkeen.

VALMISTUS

Täytä 1/3 pullosta (n. 20 dl) vedellä. Lisää jauhe ja ravista voimakkaasti 1-2 minuuttia. Täytä sen jälkeen vedellä (6dl). HUOM! RAVISTA VOIMAKKAASTI!

SISÄLTÖ

Tärkkelys (Vitargo®), kreatiinimonohydraatti, aromi, kaliumglukonaatti, magnesiumglyserofosfaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), trinatriumsitraatti, makeutusainen (Aspartam, Asesulfaami K), beetakaroteeni.

Sisältää fenyylialaniinin lähteen

Ravintosisältö 100g 75g
Energia [kJ / kcal] 1580 / 380 1190 / 290
Proteiini [g] <0,5 <0,5
Kreatiinimonohydraatti [g] 8,75 6,5
Hiilihydraatteja [g] 85,5 64
– josta ohratärkkelys [g] 80,5 60
– josta sokereita [g] <0,5 <0,5
Rasva [g] <0,5 <0,5
Fosforia [mg] 100g 75g
Kaliumia [mg] 174 131
Magnesiumia [mg] (% RDI:sta) 78 (18) 59
Natriumia [mg] 80 60