25 x Vitargo Protein bar

LAATUTUOTE URHEILUUN VAKAVASTI SUHTAUTUVILLE

Sekoitus hiilihydraatteja ja lähes 20 g ihanan suklaanmakuista proteiinia antavat lihaksille energiaa ja rakennusaineita palautumisen optimoimiseksi. Käy myös välipalaksi.

Paino: 65g, Maku: Suklaakuorrutettu maitosuklaa (30% proteiiniä)

Kuvaus

VITARGO PROTEIN BAR

Palaudut tehokkaasti Vitargo Protein bar -patukoilla.
Vitargo Performance Bar -patukan seuraaja, jossa on entistä enemmän proteiinia (ei soijaa eikä kollageenia) ja ihanan maitosuklaan makuisena. Sekoitus hiilihydraatteja ja lähes 20 g ihanan suklaanmakuista proteiinia (heraproteiinin, maitoproteiinin ja kaseinaatin sekoitus) antavat lihaksille energiaa ja rakennusaineita palautumisen optimoimiseksi.

Monet markkinoilla olevat proteiinipatukat ovat koostumukseltaan kuivahkoja, ja tuntuvat kovilta jo muutaman kuukauden kuluttua valmistuspäivästä.
Tämä ei koskeVitargo Protein Bar -patukkaa, joka on mehukas ja pehmeä jopa vuoden kuluttua valmistuspäivästä.

Paino energiapatukkaa kohden: 65g
Maku: Suklaakuorrutettu maitosuklaa
Pakkauskoko: 25kpl kartonkia kohden

”Laatutuote urheiluun vakavasti suhtautuville”
Vitargo® Protein bar -patukka – korkealaatuisinta maitoproteenia. Mukana myös Vitargo®
Vitargo® on patentoitu hiilihydraatti (tärkkelys), jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se on kehitetty erityisesti parantamaan urheilijoiden hiilihydraattien (glykogeenin) varastoitumista kehoon. Vitargo® on testattu Tukholmassa Karolinska Institutet-sairaalassa, ja sitä on verrattu tavallisiin ”urheiluhiiilihydraatteihin”. Tulokset osoittivat, että Vitargo® varastoi nopeammin glykogeenia lihaksiin (70 % nopeammin) sekä kulkee vatsalaukusta tavallisia urheilujuomahiilihydraatteja nopeammin (80 % nopeammin).
Kokeile Vitargo ® Protein Bar -patukan fantastista suklaan makua!

Parantaa suoritustasi ja nopeuttaa palautumistasi
Vitargo® Protein Bar -patukka on suunniteltu antamaan keholle korkeaoktaanista polttoainetta raskaan työn aikana ja välittömästi harjoittelun jälkeen (palautumiseen). Sinulle, joka treenaat usein ja intensiivisesti, on tärkeätä että keho saa energiaa, jota se voi hyödyntää, esim. korkean biologisen arvon omaavia proteiineja, kuten esim. maitoproteiinia. Tuotteistamme ei löydy kyseenalaisia lisäaineita kuten kollageenisia proteiineja eikä osittain kovetettuja rasvoja (transrasvoja), joista ei ole kuluttajalle mitään etua.
Vitargo® Protein Bar -patukka sisältää sekoituksen hiilihydraatteja ja lähes 20 g proteiinia patukalta, palautumisen edistämiseksi ja suorituksen parantamiseksi. Kyseiset 20 g proteiinia sisältävät 45 % heraproteiinitiivistettä, 32,5 % heraproteiiniisolaattia ja 22,5 % kalsiumkaseinaattia.

KÄYTTÖ

Yleisesti suorituksen aikana (kestävyyslajeissa joiden kesto on vähintään 2 tuntia): Maista pala kerran 15-30 minuutissa veden tai urheilujuoman kera (mieluiten sokeriton urheilujuoma, kuten Vitargo®. Kokeile myös Energikakan™ -tuotteita tai Vitargo® Endurance bar -patukoita.

Joukkuelajit, kuten jalkapallo: Ota Vitargo® Protein Bar -patukka palautumiseen välittömästi treenin jälkeen tai välipalaksi tuntia ennen harjoittelua.

Pyöräily, Juoksu, Kestävyyslajit: Maista pala kerran 15-30 minuutissa veden tai urheilujuoman kera (mieluiten sokeriton urheilujuoma, kuten Vitargo®. Kokeile myös Energikakan™ -tuotteita (sisältävät kuituja ja vakauttavat verensokerin tason) tai Vitargo® Endurance bar -patukoita.

Yleisesti palautumiseen: Syö yksi Vitargo® Protein Bar -patukka, mieluusti veden kera.
Nauti Vitargo® palautumisjuomaa (Vitargo® Gainers Gold) veden sijasta erityisen raskaiden harjoitusten jälkeen.

SISÄLTÖ

Maitoproteiini, fruktoosi-glukoosi siirappi, maitosuklaa (20 %) [sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit], sorbitoolisiirappi, ohratärkkelys (Vitargo) 5%, vähärasvainen kaakao, soijaöljy, aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), suola.

Ravintosisältö 100g per patukka, 65g Energia prosenttia (E%)
Energia [kJ / kcal] 1596 / 379 1037 / 246
Proteiini [g] 30,1 19,6 32
Hiilihydraatteja [g] 42,5 27,6 44
– josta sokereita [g] 32,9 21,3
– josta tärkkelystä [g] 5 3,3
– josta polyoleja [g] 4,1 2,7
Rasva [g] 10,5 6,8 24
– josta tyydyttynyt [g] 5,8 3,7
– josta tyydyttymätön [g] 4,7 3,1
Kuitua [g] 1 0,7
Natriumia [g] 0,13 0,08

HUOMAA

Tätä tuotetta valmistetaan laitoksessa, jossa esiintyy maapähkinöitä, pähkinöitä ja siemeniä (seesamia) sekä vehnä-, gluteeni- ja maitotuotteita.

Allergeenejä
1 Maitotuotteet + 7 Glutamaatti
2 Maitoproteiini + 8 Laktoosi +
3 Soijalesitiini + 9 Vehnä ?
4 Soijaproteiini + 10 Kaakao +
5 Soijajauhe 11 Munankeltuainen
6 Gluteeni* + 12 Ohratärkkelys +

+ = ESIINTYY
– = EI ESIINNY

*Vitargotärkkelyksen gluteenipitoisuus on mitätön, eli Vitargo on ”määritelmällisesti! gluteeniton. Tuotantolaitoksessa kuitenkin käsitellään gluteenia.