25 x Vitargo Endurance bar

PARANTAA SUORITUSTASI – HELPOSTI PURESKELTAVA ENERGIAPATUKKA PAREMMAN KESTÄVYYDEN SAAVUTTAMISEKSI!

Rapea energiapatukka antaa lisäenergiaa, sisältää kreatiinia, glutamiinia ja kofeiinia. Tekee ihmeitä esim. pitkillä pyörälenkeillä.

Paino: 65 g, Maku: Crunchy caramel ilman kuorrutusta

Kuvaus

VITARGO ENDURANCE BAR

Vitargo Endurance bar on rapea ja helposti pureskeltava energiapatukka, joka sisältää Vitargoa, kreatiinia, glutamiinia ja kofeiinia. Se antaa sinulle parhaat edellytykset optimoida suorituksesi. Viljapatukka ilman kuorrutusta. Patukka ei sula lämmössä, vaan päinvastoin on yksi harvoista jotka kestävät aurinkoa. Sopii erinomaisesti otettavaksi mukaan pyörälenkille tai hiihtoretkelle, multisport-tapahtumiin tai vaikkapa salille. Jopa 1 g kreatiinia levyä kohden. Fantastinen maku, joka on otettu erittäin hyvin vastaan mm. messuilla.

Paino energiapatukkaa kohden: 65 g
Maku: Crunchy caramel, ilman kuorrutusta
Pakkauskoko: 25 kpl kartonkia kohden

Energiapatukka joka sisältää Vitargoa/kreatiinia/glutamiinia ja kofeiinia – kestävyytesi puolesta!
Yhdistelmä Vitargo® /kreatiini edistää palautumistasi treenin jälkeen, mutta erityisen hyvin se sopii nautittavaksi harjoituksen/kilpailun aikana. Vitargo® on patentoitu hiilihydraatti (tärkkelys), jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se on kehitetty erityisesti parantamaan urheilijoiden hiilihydraattien (glykogeenin) varastoitumista kehoon. Vitargo® on testattu Tukholmassa Karolinska Institutet-sairaalassa, ja sitä on verrattu tavallisiin ”urheiluhiiilihydraatteihin”. Tulokset osoittivat, että Vitargo® varastoi nopeammin glykogeenia lihaksiin (70 % nopeammin) sekä kulkee vatsalaukusta tavallisia hiilihydraatteja nopeammin (80 % nopeammin). Lue lisää osoitteesta www.vitargo.com.

Parantaa suoritustasi – helposti pureskeltava energiapatukka paremman kestävyyden saavuttamiseksi
Patukka on kehitetty antamaan sinulle sitä energiaa, jota kehosi mieluiten haluaa raskaassa työssä. Se on tietysti helposti pureskeltava. Vitargo® Endurance Bar auttaa sinua puskuroimaan lihaksen maitohappotasoja muun muassa lisäämällä Vitargoa ja 1g kreatiinia/patukka. Voit pitää tempoa yllä pitempään. Kofeiinin on havaittu edistävän kehon rasvanpolttoa, mikä on urheilijoille toivottavaa. Lihasglykogeeni säilyy silloin aavistuksen kauemmin, ja sinä jaksat paremmin. Glutamiinipeptidi on laadukas proteiini, torjuu yliharjoittelua sekä rakentaa lihaksistoa.

KÄYTTÖ

Yleisesti suorituksen aikana: Maista pala kerran 15-30 minuutissa veden tai urheilujuoman kera (mieluiten sokeriton urheilujuoma, kuten Vitargo®.

Joukkuelajit, esim. jalkapallo: Ota ½ Endurance Bar-patukka ennen ottelua, ½ levystä tauon aikana.

Pyöräily, Juoksu, Kestävyyslajit: Maista pala kerran 15-30 minuutissa veden tai urheilujuoman kera (mieluiten sokeriton urheilujuoma, kuten Vitargo®. Kokeile myös Energikakan™ -tuotteita (sisältävät kuituja ja vakauttavat verensokerin tason).

Yleisesti palautumiseen: Nauti Vitargo® Endurance Bar, mielellään veden kera. Nauti veden sijasta Vitargo® Gainers Goldia erityisen rankkojen harjoitusten jälkeen. Vitargo Performance bar ja Vitargo Protein bar ovat muita palautumiseen sopivia energiapatukoita.

SISÄLTÖ

Kaurahiutaleet (19,7%), rusinat, glukoosisiirappi, invertti sokerisiirappi, ohratärkkelys (Vitargo 9%), riisimurot (8,8%) [riisijauhot, vehnägluteeni, vehnämallas, sokeri, dekstroosi, suola], karamellipalat (6,6%) [glukoosisiirappi, sokeri, kosteuttaja (glyseroli), vehnäkuidut, kuorittu maitojauhe , omenasosetiiviste, kasvirasva, rakenteen muokkausaine (pektiini), aromit, happamuudensäätöaine (maitohappo), riisiuute], sokeri, hydrolysoitu vehnägluteeni (glutamiinipeptidi), kasvirasva, kreatiinimonohydraatti, aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, kofeiini (0,13%).

Erikoisainesosat: Kreatiinimonohydraatti 1 g/patukka Glutamiinipeptidi 0,85 g/patukka Kofeiini 82 mg/patukka

Ravintosisältö 100g per patukka (65g) Energia prosenttia (E%)
Energia [kJ / kcal] 1494 / 353 971 / 230
Proteiini [g] 8 5,2 9
Hiilihydraatteja [g] 67,3 43,7 76
– josta sokereita [g] 34,1 22,2 (39)
– josta monimutkaisia hiilihydraatteja [g] 33,2 21,5 (37)
Rasva [g] 5,9 3,8 15
– josta tyydyttynyt [g] 2,1 1,4 (5)
– josta tyydyttymätön [g] 3,8 2,4 (15)
Kuidut [g] 2,9 1,9
Natriumia [g] 0,2 0,1

HUOMAA

Tätä tuotetta valmistetaan laitoksessa, jossa käytetään maapähkinöitä, pähkinöitä ja siemeniä (seesamia) sekä vehnä-, gluteeni- ja maitotuotteita.
Energiapatukka ei ole vitaminoitu.

Allergeenejä
1 Maitotuotteet + 7 Vehnäjauho
2 Maitojauhe + 8 Vehnävilja
3 Soijalesitiini + 9 Vehnätärkkelys
4 Soijajauhe + 10 Korppujauho
5 Soijavilja 11 Munankeltuainen
6 Gluteeni + 12 Ohratärkkelys +

+ = ESIINTYY
– = EI ESIINNY