24 x Vitargo Gel Mix +kofeiini

UNOHDA VÄSYMYS – VITARGO GEELILLÄ SE ONNISTUU!

Vitargo Geeli on pehmeän ja hyvän makuinen ja juoksevampaa kuin tavalliset geelit. Geelin sisältämä kofeiini vastaa noin 1/2 kuppia kahvia. Suositellaan ”hätäraketiksi” kun energiavarastot tuntuvat huolestuttavan tyhjiltä.

Paino: 45g, Maku: Appelsiini,Sitruuna, Cola

Kuvaus

VITARGO GEELI +KOFEIINI

Geelimuotoinen hiilihydraattilisä huippu-urheilijoille!

Maailman ensimmäinen Vitargon kaavaan perustuva energiageeli! Kaava on eri hiilihydraattilähteiden yhdistelmä, joiden avulla nopeaa energiaa pääsee työskentelevään lihakseen. Hiilihydraattilähteinä ovat Vitargo, Trehalos, Isomaltulose ja mineraalit sekä 50 g kofeiinia geeliä kohden.

Annoskoko: 45g
Maku: Appelsiini, Sitruuna, Cola Kaikissa on kofeiinia – 50 mg/annos
Pakkaus: 24 kpl kartonkia kohden

Ovatko energiavarastosi olleet koskaan kilpailun aikana tyhjiä – se on yksi kerta liikaa. Käytännöllinen pakkaus, joka sisältää hiilihydraattikiksit, joita tarvitaan kilpaílun lopussa.

Vitargo Geeli täydentää erinomaisesti Vitrargo urheilujuomaa – selkokielellä sanottuna Vitargo Geeli antaa sinulle polttoainetta tilanteissa, joissa sinun ei ole mahdollista nauttia Vitargoa urheilujuomana. Vitargo Geeli on pehmeän ja hyvän makuinen ja juoksevampaa kuin tavalliset geelit.

Ota ne mukaan pitkälle lenkille, ja nauti!

KÄYTTÖ

Miten Vitargo geeliä käytetään? Sinä, jolleVitargo urheilujuoma on tuttu, tiedät Vitargon olevan se hiilihydraatti, joka kaikkein nopeimmin ja hellävaraisimmin antaa elimistölle hiilihydraatteja rasituksen aikana. Vitargossa on markkinoiden alhaisin osmolaliteetti, ja juoma imeytyy nopeasti työskentelevään lihakseen. Täydellisessä maailmassa Vitargohiilihydraatti on energianlähteesi treenin aikana! Maailma ei kuitenkaan ole aina täydellinen…
Vitargo Geeli antaa sinulle tehokkaasti energiaa silloin kun sinulla ei ole tilaisuutta nauttia Vitargo urheilujuomaa. Vitargo Geelin optimaalinen hiilihydrattikoostumus antaa piristävän kofeiinin kanssa sinulle energiaa, joka kestää noin 30 minuuttia geliä kohden Esimerkiksi maratonjuoksija, joka ei voi saada Vitargo urheilujuomaa kilpailun aikana, voi tehdä näin:
Nauti urheilusuorituksen aikana yksi Vitargo Geeli(45g) 30-45 minuutin välein, mielellään veden kera. Juo nesteaseman yhteydessä lisäksi noin 2 dl vettä, enemmänkin jos on lämmin. (1 muki vasta yleensä noin 1,5 dl:aa vettä).

SISÄLTÖ

Ainekset Vesi, isomaltuloosi*, trehaloosi**, amylopektiini, ohratärkkelys (Vitargo ®), stabilointiaine, glyserooli, happamuudensäätöaine, sitruunahappo, kofeiini, säilöntäaine, kaliumsorbaatti, aromi.

Ravintosisältö 100g Per annos, 45g
Energia [kJ / kcal] 958 / 226 731 / 102
Proteiini [g] 0 0
Hiilihydraatteja [g] 53 24
– josta sokereita [g] 45,6 20,5
— glukoosi [g] 28,4 12,75
— fruktoosi [g] 17,2 7,75
Rasva [g] 0 0
Kuitu [g] 0 0
Isomaltuloosi* [g] 18,9 8,5
– josta glukoosia [g] 9,4 4,25
– josta fruktoosia [g] 9,4 4,25
Trehaloosi** [g] 18,9 8,5
– josta glukoosi 18,9 8,5
Ohratärkkelys (Vitargo ®) [g] 7,8 3,5
Fruktoosi [g] 7,8 3,5
Natriumia [mg] 222 100
Koffeinia [mg] 111 50